Έρχονται πολλά στα αυτιά μας. Μας πολεμούν όμως δεν έχουμε πρόβλημα. Όσο αφορά την ΚΟΠ tv νομίζω η επόμενη συνεργασία δεν θα είναι με την ΚΟΠ TV αλλά απευθείας με την Cytavision. Δεν θα έχει να κάμει με την KOP TV. Λίγο πολύ δεν τη βλέπω μπροστά μου την ΚΟΠ TV, μιλάμε απευθείας με τον CEO της Cytavision. Η ΚΟΠ εφόσον υπάρχει συμφωνία θα υπάρχει το πάρε δώσε με την ΚΟΠ αλλά με την εγγύηση της CYTA”. “Δεχόμαστε πιέσεις να κινηθούμε νομικά εναντίον του Σοφοκλέους. Εγώ το λέω καθαρά όσο είμαι εδώ δεν θα κινηθώ νομικά για πολλούς λόγους. Δεν θα βρούμε το δίκιο μας ποτέ.
Ζωντανές Αθλητικές Μεταδόσεις Καρμιώτισσα - Απόλλων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA 2023-24. 211. 19:00. ΑΕΚ - ΔΟΞΑ PREMIER LEAGUE 2022-23. 205. 21:30. Αρμάνι Μιλάνο-Μπασκόνια EuroLeague. 226. 21:30.
Είναι δύο οργανισμοί που είναι δίπλα μας και μας βοηθούν”. “Η βοήθεια που θέλουμε με τα λαχεία επειδή μπορεί να ρωτηθεί το ποσό που θέλουμε. Όσα περισσότερα. Είναι για την ΑΕΛ μας όχι για εμάς. Είτε για να πάρουμε παίκτες είτε για να εξοφλήσουμε παίκτες. Θα τα καταφέρουμε δεν φοβόμαστε είμαστε δυνατοί”. Για το πρώην διαχειριστή τον κ. Σοφοκλέους και αν προτρέπει την ΚΟΠ να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΛ. Και αν θα κινηθεί νομικά για το γεγονός ότι ο Σοφοκλέους έχει προεισπράξει τηλεοπτικά δικαιώματα και αν έχει απευθυνθεί ο κ. Χριστοδουλίδης στην ΚΟΠ για να κάνει νέα συμφωνία με την ΚΟΠ TV, ουτως ώστε να προεισπράξει και εκείνος.
Σας το λέω καθαρά δεν χρωστά η ΑΕΛ. Ελάτε κοντά και αναλαμβάνουμε τα χρέη και το πρόβλημα Σοφοκλέους στο Σωματείο. Να έρθουν κοντά. Δεν τους διώχνουμε. Συζητάμε και είμαστε πολύ κοντά” Ποια χρέη του Σοφοκλέους έχει παραλάβει το Σωματείο; Τι θα αγοράσει στην ΑΕΛ ένας επενδυτής: “Τα χρέη που βρήκαμε εμείς σαν Δ. Σ είναι καθαρά οι οφειλές που θα κυμαίνονται στο ενάμιση εκατομμύριο και ήδη δώσαμε 850 χιλιάδες ως τώρα. Μέσα στο ενάμιση συμπεριλαμβάνονται Σις και Σίλας. Για Σίλα ακόμα περιμένουμε, ο Σις ήρθε.
Μακάρι να βρούμε και θα πάμε πολύ καλά. Όμως νομίζω δεν θα βρεθούν ξανά τέτοιοι ανθρώποι που πετάνε τόσα λεφτά για ποιο συμφέρον δεν ξέρουμε. Εμείς γυρεύουμε ανθρώπους να αγαπούν το ποδόσφαιρο για να αναλάβουν την ΑΕΛ όχι να κρατούν λεφτά και κάνουν σόου. Θέλουμε να έχουν λεφτά και να θέλουν να ξοδέψουν λεφτά όμως να αγαπούν το ποδόσφαιρο”. “Έχω ακούσει με τους 2-3 τελευταίους επενδυτές. Μέχρι χθες το Σαββάτο με τον Στέλιο Αυγολούπη είχαμε ραντεβού σοβαρό και μιλούσαμε. Η κουβέντα που ακούμε είναι ότι μας φέρνουν επενδυτές και τους διώχνουμε. Αυτό βγήκε από συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζουμε. Ή μας λένε “Πόσα χρωστάτε” και τι θα τους πείτε.
Αυτό είναι το παράπονο μου. Γιατί ο κόσμος μιλά πολύ και νομίζουν ότι μπήκαμε εκεί για να καταστρέψουμε ή να φάμε κάποιον, ή δικές μας διαφημίσεις”. “Θέλω να καλέσω τον κόσμο. Τον Μάιο έχει εκλογική γενική συνέλευση γιατί λήγουν τα δύο χρόνια του νυν Δ. Σ. Να έρθουν κοντά να βοηθήσουν να γραφτούν μέλη να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Εμείς είτε εμείς είμαστε στο Δ. Σ είτε άλλοι, θα τους βοηθήσουμε να τους στηρίξουμε. Εμείς παραλάμβαμε ένα μηδέν. Εμείς θα προσφέρουμε πολλά είτε συνεχίσουμε εμείς είτε όχι. Είμαστε κοντά με τους παλαιμάχους και με το Συ. Φι.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1 Highlights (7/11/2022) 7:12ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1 Highlights (7/11/2022). 8K views · 1 year agomore. Cablenet Cyprus. 14.2K. Subscribe. 14.2K subscribers.YouTube · Cablenet Cyprus · 7 Νοε 2022
Δόξα Κατωκοπιάς εναντίον Καρμιώτισσα μετάδοση σκορ 27/11 30 Οκτ 2023 — εναντίον Εθνικός Άχνας ζωντανή μετάδοση 19 Απόλλων Λεμεσού εναντίον Δόξα Κατωκοπιάς μετάδοση 2022 15 Δεκ 2022 — Ο. [[ΡΕΎΜΑ]] Ανόρθωση ..
Ει΄ναι αυτά τα 3-3, 5 εκατομμύρια που αναφέρετε. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να πιάσει την ΑΕΛ να έρθει κοντά να μιλήσουμε. Δεν είναι πρόβλημα τα 3 ούτε το 1, 5 εκατομμύρια. Η ΑΕΛ είναι στο μηδέν. Δίνουμε της και τα λεφτά σαν τηλεοπτικά και τα σίζον τίκετ και να κάνει μια διαχείριση του ποδοσφαίρου. Τα λεφτά που χρωστά είναι το Σωματείο που θα έχει. Τα χρέη που είναι 3-3, 5 με άμεσα 1, 5 τα τραβά το Σωματείο.
Ο Σίλας νομίζω εκδικάστηκε πήγε CAS και περιμένουμε τα ποσά. Τα λεφτά αυτά δεν είναι χρέη αλλά δεν θα τα πιάσουμε. Παρατράβηγμα τηλεοπτικών. Και απο΄εκεί και πέρα δεν ξέρω δεν έχω να κάνω με την εταιρεία το πόσα χρωστά ούτε με ενδιαφέρει. Είναι ένα δάνειο που έγινε από την ΚΟΠ που είναι μέσα στα τηλεοπτικά.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 22/12/2023 - ΣΤΟΙΧΗΜΑ πριν από 2 ώρες — Η Καρμιώτισσα πάλεψε αρκετά αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι εκτός έδρας από την Ομόνοια η οποία τελικά επικράτησε με 2-1. Οι δύο ομάδες είχαν ...
ΑΕΛ Λεμεσού εναντίον Καρμιώτισσα μετάδοση 2022 5 4 Νοε 2023 — εναντίον ΑΕΛ Λεμεσού και ζωντανή μετάδοση 28 Οκτωβρίου 2023 Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα... [[[ΖΩ<](((]] Απόλλων Λεμεσού ...
Θα ταλαιπωρούμαστε μέσα στα δικαστήρια με έναν άνθρωπο που πρόσφερε πιστεύω 15 χρόνια. Έκανε πολλά πράγματα για την ομάδα. Αν δεν θέλει να βλέπει τον Χριστοδουλίδη, ή τον Αυγολούπη ή το Δ. Ελπίζω αν φύγουμε εμείς και έρθει ο επόμενος μακάρι να τον βλέπει λίγο”. Για το γεγονός ότι έχουν χαρακτηριστεί “αμπάκκιροι” και ότι δεν έχουν πλάνο και αν χρειάζεται επενδυτή η ΑΕΛ.
[ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ**] Καρμιώτισσα εναντίον Πάφος 10 Δεκ 2023 — [ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ**] Καρμιώτισσα εναντίον Πάφος και ζωντανή μετάδοση 10 Δεκεμβρίου 2023 10 Νοε 2023 — ΑΠΟΕΛ εναντίον Εθνικός Άχνας ειναι ...