top of page

Corunna Rd Community

Public·76 Community

Sokół Łańcut Gliwice gledaj 22 grudnia 2023 telewizja

Śledź wyniki GTK Gliwice - Sokół Łańcut, statystyki H2H, najnowsze wyniki, wiadomości i więcej informacji na Flashscore.

Zaskoczyła cię liczba minut, którą dostałeś od początku sezonu czy to się pokrywa z oczekiwaniami? Spodziewałem się, że mogę dostać minuty, ale mogę powiedzieć, że trochę mnie zaskoczyło, że aż tyle. Miała na to wpływ też kontuzja Stefana Kenicia, bo musiałem wtedy grać. Zdarzało się, że dostawałem w niektórych meczach po 24-25 minut. Na początku mnie to zaskoczyło, ale potem już się nastawiłem na to, że będę tyle grał. Czytaj także: Gracz lidera dostał polskie obywatelstwo. Kadrze też może pomócCofnijmy się trochę w czasie. Pierwszy raz poszedłeś na trening koszykówki w 2014 r. Różnica była taka, że w polskiej drugiej lidze było wielu bardziej fizycznych zawodników. W Eurolidze wszyscy byli w moim wieku, więc nie było aż tak fizycznie, ale bardzo szybko. Udało mi się poznać wielu ludzi z Europy i trenera Petteriego Koponena. Był to na pewno dla mnie przeskok, trzeba było się na to inaczej nastawić. Czytaj także: Miało być wielkie wzmocnienie, a Legia ma problem. Znamienna decyzja treneraOstatecznie rozstaliście się w zgodzie? Tak. Mam dalej kontakt z trenerami Olesiewiczami. Gdy zaczynałem, to trenowała nas trenerka Iwona, a potem w wieku bodaj 13 lat przejął nas trener Marek. Według mnie działa to bardzo dobrze, bo trenerka nas dobrze nauczyła podstaw, a potem trener uczył nas bardziej dorosłej koszykówki i detali. Zrobił bardzo dużo w moim życiu, za co jestem bardzo wdzięczny. W czasie ostatniego sezonu pojechałeś dwa razy na turnieje juniorskiej Euroligi. To musiał być duży przeskok do innego świata. Z jednej strony gra często przeciwko amatorom, z drugiej czołowi młodzi zawodnicy z całej Europy. Zapowiedź meczu z GTK Gliwice GTK Gliwice · Gliwice, Centrum Sportowo-Kulturalne Łabędź / Gliwice Arena, 400 / 15,000. Rawlplug Sokół Łańcut · Łańcut, MOSiR Łańcut, 1,200. Legia Warsaw ... W Warszawie nie było wtedy ekstraklasowej koszykówki. Co cię skłoniło do basketu? W wieku 9 lat chyba nie miał znaczenia wzrost? W tym wieku akurat byłem pod względem wzrostu wyróżniający. Może nie byłem dużo wyższy od innych, ale jednak trochę większy. Później miałem trochę przestoju. Gdy miałem 14-15 lat to wielu rówieśników urosło, a ja stałem się średni. Dopiero potem w wieku 16 lat urosłem bardzo dużo w krótkim czasie. Czarni Slupsk - PTG Sokol Lancut 10.02.2024 ... Watch later. Share. Copy link. Watch on Sokoła Łańcut (+1). W zwycięskim meczu z beniaminkiem z Łańcuta, świetnie ... Cieszyłem się, że siedziałem z mopem na meczach i oglądałem to z bliska. Myślałem sobie, że chciałbym kiedyś zagrać w drugiej lidze. Czyli gdyby pytać o wzorce i idoli to pewnie znalazłby się tam ktoś z drugoligowego Hutnika. Też tak było. Z czasem udawało mi się zagrać coraz wyżej i te cele razem z zespołem stawały się coraz wyższe. I nie było takiego momentu, w którym jeden z tych bardziej znanych – tak to nazwijmy – klubów młodzieżowych chciał cię wykupić? Były inne opcje, ale zdecydowałem się zostać. W Hutniku miałem taką pozycję, że mogłem grać, coś robić na boisku. Mogłem pójść gdzieś wyżej wcześniej przed ostatnim sezonem, ale nie żałuję, że to się tak potoczyło. 18-letnia nadzieja polskiego basketu rozpycha się w ekstraklasie. Zdradza największy celPolska Liga KoszykówkiJakub Szumert, 18-letni zawodnik Krajowej Grupy Spożywczej Arki Gdynia, w debiutanckim sezonie w ekstraklasie koszykarzy sam był na początku zaskoczony dużą liczbą minut. Ale szybko potwierdził, że na nie zasługuje. Zdradza, nad czym pracuje z psychologiem, dlaczego tak wiele lat spędził w jednym klubie, gdzie chciał grać, gdy w wieku 12 lat oglądał mecze z mopem, do którego kolegi z zespołu zdarza mu się mówić na "pan" i opowiada, dlaczego podczas ME juniorów spędził noc w szpitalu. GTK Gliwice - Sokół Łańcut Rawlplug Sokół Łańcut - Tauron GTK Gliwice - 68:73, 2022-11-08, Koszykówka, Terminarz Koszykówka, Orlen Basket Liga. roku życia. Nie żałowałeś, że wcześniej nie zmieniłeś zespołu? Dobrze czułem się w tym klubie. W Hutniku wspinałem się po kolejnych ligach. Była trzecia liga, ale tam nie grałem, tylko trenowałem. Potem doszedłem do drugiej ligi. Już wcześniej w Hutniku była krótko druga liga, ale wtedy w niej nie grałem, bo miałem dopiero 12-13 lat. Widziałem to wszystko z bliska. GTK Gliwice - PTG Sokol Lancut 22.12.2023 - Livescore In addition, users can watch basketball live today or follow the text broadcast of the team match. GTK Gliwice - Czarni Slupsk 11 Nov 2023 100:79 PLK; PTG ... PTG Sokol Lancut - King Wilki Morskie Szczecin · 07.01.2024 Watch Live. Betting Tips Statistics Add Tip. Anwil Wloclawek VS Legia Warszawa GTK Gliwice PTG Sokol Lancut 3 tips. 23.12.2023. 12:30 Wilki Morskie Szczecin ... A jak to jest u was? Nadal zdarza się, że nie tylko ja, ale też niektórzy starsi ode mnie mówimy o nim "pan Adam Hrycaniuk". "Panie Adamie, proszę zasłonę postawić"? Może nie aż tak. Na meczach czy treningach jesteśmy na ty jako koledzy z drużyny. W trakcie gry zwracamy się Adam. Ale czasem też oczywiście powiemy "panie Adamie". Z szacunku do tego, co już zrobił i do tego, że dalej gra, należy tak powiedzieć. Dalszy ciąg materiału pod wideoW USA często ligowych debiutantów pytają o taki moment "welcome to the NBA", czyli sytuację, w której sobie uświadomili, jak wysoki to jest poziom. GTK Gliwice przeciwko PTG Sokół Łańcut TNT Sports is your source for the latest Orlen Basket Liga match updates. Get the full recap of Sewertronics Sokól Lancut - Tauron GTK Gliwice, ...

About

Welcome to the group! Connect with other members, get updates and share media.

Community

• dak95435
  • Ilona Lizer
    Ilona Lizer
  • Iliyana Clark
    Iliyana Clark
  • Sophie
    Sophie
  • James Smith
    James Smith
bottom of page